Veteran car

Wilt u voordelig een goede vrachtwagen huren in Zeist? | Vandusschoten.nl

Geplaatst op

Vrachtwagen huren Zeist

Heeft u voor een klus een vrachtwagen nodig in Zeist? Bij Van Dusschoten & Van Ginkel kunt u een groot aantal verschillende soorten voortuigen huren, en ook vrachtwagens behoren tot ons assortiment. Neem nu een kijkje bij de mogelijkheden die wij u op dit gebied te bieden hebben.

Vrachtwagens met verschillende laadruimtes

Bij Van Dusschoten & Van Ginkel hebben we een groot aantal vrachtwagens voor u klaarstaan. We hebben vrachtwagens in meerdere verschillende formaten. Zoekt u een kleine vrachtwagen, bijvoorbeeld voor een verhuizing? Deze verhuren wij u graag. Maar u mag ook altijd even bij ons kijken als u een grotere vrachtwagen nodig heeft, voor onder andere het vervoeren van goederen.

Een vrachtwagen huren in Zeist met alle voordelen

Wanneer u ervoor kiest bij ons een vrachtwagen te komen huren, dan huurt u een vrachtwagen die van alle voordelen is voorzien. Niet alleen zijn dit vrachtwagens die goed rijden en die u tegen een scherpe prijs huurt, maar u krijgt ook nog eens 100 vrije kilometers per dag dat u de vrachtwagen huurt. U heeft hierbij de mogelijkheid om te rijden met een vrachtwagen met handschakeling of met een automaat.

Hoe gaat het huren van een vrachtwagen in zijn werk?

U heeft besloten om een vrachtwagen te komen huren bij ons? U begint dan door de categorie te bekijken waarbinnen de door u gewenste vrachtwagen valt. Geef aan op welke dag of dagen u de vrachtwagen nodig heeft en hoeveel kilometers u verwacht te maken. Laat ons ook weten bij welk filiaal van Van Dusschoten & Van Ginkel u de vrachtwagen wenst op te halen. De prijs voor het huren wordt dan automatisch voor u berekend. Gaat u akkoord met de prijs? Geef ons dan uw gegevens door en bevestig uw reservering. Na bevestiging kunt u de vrachtwagen dan bij ons op komen halen op het afgesproken tijdstip.

Kwaliteitsverhuur bij Van Dusschoten & Van Ginkel

We hopen u dan ook snel als klant bij ons verhuurbedrijf te mogen begroeten. Naast vrachtwagens verhuren wij ook allerhande andere voertuigen. Heeft u nog vragen over het huren van een vrachtwagen? Neem dan contact met ons op via 030 691 90 44 of stuur een e-mail naar info@vandusschoten.nl.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je meer weten over alles wat te maken heeft met je passie: de bolide van je dromen die je hebt of nog gaat kopen? We´ll hook you up with some great content!

Contactgegevens

Via info @ veterancar.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden