Veteran car

Waarom een auto importeren Duitsland?

Geplaatst op

Wil jij graag een nieuwe auto kopen? Dan heb je veel keuze en is het misschien een idee om te kiezen voor auto importeren Duitsland. Steeds meer mensen kiezen hiervoor en het wordt ook steeds populairder. Dit komt door verschillende redenen en dit komt vooral doordat er veel voordelen aan verbonden zitten. Duitsland is een van de bekendste landen voor het importeren van een voertuig. Toch kan het handig zijn om te weten waarom veel mensen ervoor kiezen. Wat zijn nu precies de redenen om een auto uit Duitsland te importeren? In dit artikel vertellen we er meer over, zodat je er alles over te weten komt.

Het is een buurland

Duitsland grenst aan Nederland en dat is een belangrijke reden om een auto uit Duitsland te importeren. Dit maakt het transport van de importauto een stuk eenvoudiger, maar vooral ook goedkoper. Een auto kopen in een ver land brengt hogere transportkosten met zich mee en dit is voor veel mensen een groot probleem. Auto importeren Duitsland wordt op deze manier een stuk goedkoper en makkelijker.

Een ruimer aanbod

Duitsland is een enorm land en in Duitsland wonen 81 miljoen mensen. Dit betekent dat er ook veel meer auto’s te koop staan en dit zorgt voor een ruim aanbod. Hierdoor is er veel meer keuze en dit maakt het voor mensen makkelijker om een auto te kopen. Door het ruime aanbod zijn de auto’s ook een stuk goedkoper. Duitsland kent ook een gunstig belastingklimaat als het om auto’s gaat. De aanschafprijs van een auto importeren Duitsland liggen laag, omdat de Duitsers geen BPM kennen. Daarnaast ligt de BTW 2% lager in Duitsland en zorgt dit voor een veel goedkopere prijs.

Meer opties

De auto’s in Duitsland hebben vaak veel meer opties en dit is ook een goede reden om te kiezen voor auto importeren Duitsland. Door een auto importeren Duitsland te doen, is de kans groot dat je een voertuig kunt kopen met meerdere opties. Dit maakt het autorijden een stuk makkelijker en dit is natuurlijk ideaal. Wil jij ook een auto importeren uit Duitsland? Kijk dan snel op het internet en vergelijk het aanbod met elkaar.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je meer weten over alles wat te maken heeft met je passie: de bolide van je dromen die je hebt of nog gaat kopen? We´ll hook you up with some great content!

Contactgegevens

Via info @ veterancar.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden