Veteran car

Opslagtent huren

Geplaatst op

De omvang van uw magazijnruimte is afgesteld op uw productiecapaciteit. Toch komt het voor dat u op bepaalde momenten in het jaar behoefte heeft aan extra opslagruimte. Dit is soms seizoensgebonden, bijvoorbeeld in de zomermaanden of tijdens de feestdagen. De extra opslag kan ook eenmalig zijn, waardoor het niet loont om uw huidige bedrijfspand uit te breiden. In dat geval is een opslagtent huren een economische oplossing. U slaat uw goederen of materialen tijdelijk op, zonder dat u daarvoor een investering voor de lange termijn hoeft te doen.

Ook in andere situaties hebt u mogelijk behoefte aan tijdelijke opslagruimte. Dit is bijvoorbeeld het geval als een deel van uw bedrijfspand bij een brand verloren is gegaan. Om uw bedrijfsactiviteiten te kunnen voortzetten, huurt u een opslagtent bij Maessen Tentsupply.

 

Een passende oplossing bij opslagtent huren

Of u de tent nu gebruikt voor het opslaan van goederen of als tijdelijke vervanging van uw showroom, de opslagtent moet stevig en robuust zijn. De opslagtent die u bij Maessen Tentsupply huurt, heeft een solide aluminium constructie en is in diverse afmetingen te huren.

Omdat de bestemming bij het opslagtent huren voor iedere situatie anders is, heeft u verschillende opties om de opslagtent op maat te maken. De zijwanden kunnen uit zeildoek bestaan of de opslagtent heeft harde wanden. De deuren past u eveneens aan uw wensen aan. Wilt u bijvoorbeeld met een vorkheftruck de opslagtent binnen kunnen rijden of met andere voertuigen? Dan kiest u voor een deur die daarvoor breed genoeg is. Het is tevens mogelijk om de opslagtent van gewone loopdeuren te voorzien.

De afmetingen van de opslagtent variëren van een breedte van bijvoorbeeld 5, 15 tot 25 meter. De lengte bepaalt u zelf. Deze kan per 5 meter uitgebreid worden. De zijhoogte van de opslagtenten is wel standaard. Dit is maximaal 3 meter.

Aanvullende services bij opslagtent huren

Maessen Tentsupply biedt u een volledige service als het gaat om een opslagtent huren. Daarbij kunt u denken aan een uitbreiding huren in de vorm van een keukenunit of een kantoorunit. Een opslagtent is dus op meerdere manieren inzetbaar, voor alle soorten bedrijven en activiteiten.

Gebruikt u de opslagtent als showroom of als tijdelijke winkelruimte en ontvangt u daar dus klanten? Of zijn uw medewerkers dagelijks in de opslagtent aan het werk? Dan is een aangename atmosfeer tevens belangrijk bij het opslagtent huren. Om die reden bieden wij verwarming, airconditioning en verlichting. Deze verlichting is, afhankelijk van uw doel, werkverlichting of sfeerverlichting.

Om u de kosten van de aanschaf van extra opslagstellingen te besparen, kiest u voor een opslagtent inclusief de huur van tijdelijke stellingen.

Van een tijdelijke naar een permanente oplossing

Een opslagtent huren kan bij Maessen Tentsupply voor een korte of langere periode. Het is vrij gebruikelijk dat de periode langer dan twee maanden is. Vragen uw bedrijfsactiviteiten om een permanente oplossing in de vorm van een opslagtent? Wij hebben tevens mogelijkheden om de opslagtenten tweedehands aan te schaffen.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je meer weten over alles wat te maken heeft met je passie: de bolide van je dromen die je hebt of nog gaat kopen? We´ll hook you up with some great content!

Contactgegevens

Via info @ veterancar.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden