Veteran car

Handige tips die je moet weten voor je Tomos

Geplaatst op

Ben jij trots bezitter van een Tomos? Dan is het goed dat je op deze pagina bent uitgekomen. We zullen hieronder namelijk kort stilstaan bij een drietal handige tips die jij in de praktijk kunt toepassen. Hierdoor kun je nog langer en beter genieten van je scooter. Aanvullende vragen naar aanleiding van dit artikel? Raadpleeg dan een specialist en vraag naar de mogelijkheden zodat je op basis hiervan een goede beslissing kunt nemen.

Onderdeel defect? Bestel het online!

Het kan voorkomen dat je te maken krijgt met een onderdeel dat kapot gaat. In dergelijke situaties kun je besluiten om naar een specialist te gaan, maar het is ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan. Via www.tomos-parts.nl kun je zelf eenvoudig je Tomos onderdelen bestellen. Over het algemeen staan op het internet leuke en informatieve filmpjes over hoe je deze onderdelen kunt gaan monteren. Hierdoor kun jij geld besparen door het zelf te doen en daarnaast is het ook leuk om aan je eigen Tomos te sleutelen.

Verzeker je Tomos goed

Wellicht wist je het al, maar een Tomos is erg gewild om te stelen. De reden is namelijk dat deze eenvoudig mee te nemen is door het gewicht. Met dit in je achterhoofd is het aan te raden om direct een goede verzekering af te sluiten voor je Tomos. Mocht je Tomos gestolen worden, dan krijg jij het maximale voor je gestolen scooter terug en dat is wel zo prettig. Wist je dat je online diverse aanbieders met elkaar kan vergelijken? Hierdoor weet je zeker dat je een goede verzekering zult afsluiten.

Het dragen van een helm

Tot slot is het altijd aan te raden om een helm te dragen als je een Tomos gaat rijden. Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is het goed om hier in voldoende mate aandacht aan te besteden. Wil je liever geen helm, maar heb je toch besloten om er eentje aan te schaffen? Kies dan voor een stoere helm. Dit maakt het dragen van een helm een stuk dragelijker en tevens is het een stuk veiliger.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je meer weten over alles wat te maken heeft met je passie: de bolide van je dromen die je hebt of nog gaat kopen? We´ll hook you up with some great content!

Contactgegevens

Via info @ veterancar.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden