Veteran car

Handige tips bij sloopauto verkopen

Geplaatst op

De jaarlijkse beurt van jouw tweedehands voertuig kan soms heel erg ingewikkeld zijn. Veel tweedehands voertuigen komen namelijk niet door de keuring heen. Dit betekent dat je de auto moet laten maken, maar dat is niet altijd financieel voordelig. Soms zijn de kosten van de reparatie een stuk hoger dan de dagwaarde van de auto. Dit betekent dat het een sloopauto wordt en met een sloopauto kun je niet meer veel doen. Heb jij een sloopauto? Dan kun je het beste kiezen voor sloopauto verkopen en dit kan natuurlijk op verschillende manieren. Wil jij weten hoe je dit het beste kunt aanpakken? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Online advertentie

De meeste mensen verkopen een sloopauto op dezelfde manier hoe ze een normale auto zouden verkopen. Dit doen ze namelijk via het internet door middel van een online advertentie. Op deze manier is het mogelijk om nog een redelijk bedrag voor jouw sloopauto te krijgen. Toch kan het enorm lastig zijn en zijn er vaak weinig kopers die op zoek zijn naar een sloopauto. Het kan hierdoor meerdere maanden duren voordat je de sloopauto kunt verkopen. Sloopauto verkopen via het internet is soms niet makkelijk, maar het kan gelukkig ook op andere manieren. Lees hieronder meer over hoe je sloopauto verkopen het beste kunt aanpakken.

Direct van je sloopauto af zijn met sloopauto verkopen

De meeste mensen willen direct van hun sloopauto af en dat kan tegenwoordig. Er zijn namelijk opkopers, die specifiek op zoek zijn naar sloopauto’s. Vaak zijn dit sloperijen waarbij je sloopauto verkopen direct kunt uitvoeren. Dit is natuurlijk heel erg handig en je bent op deze manier direct van je sloopauto af. Je krijgt hierbij ook een vrijwaring code, zodat de auto niet meer onder jouw naam hoeft te staan. Kijk op het internet naar de verschillende aanbieders en controleer ook hoeveel geld je nog kunt krijgen voor de sloopauto. Vaak is de vergoeding niet meer dan een paar honderd euro, maar wordt de auto wel direct van je naam geschreven. Je kunt er ook voor kiezen om de sloopauto te laten ophalen door de aanbieder.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je meer weten over alles wat te maken heeft met je passie: de bolide van je dromen die je hebt of nog gaat kopen? We´ll hook you up with some great content!

Contactgegevens

Via info @ veterancar.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden