Veteran car

Een speciale dag

Geplaatst op

Het is je trouwdag, dat mag wel wat extra’s hebben om je dag nog beter te maken. Veel mensen kiezen voor een goede fotograaf of zelfs een schilder. Maar je kunt ook een speciale trouwauto huren. Als je een trouwauto huren, kun je daar de meest prachtige foto’s in laten maken.

Dit is je kans

Je krijgt niet altijd de kans om in een hele unieke, bijzondere auto te mogen rondrijden. Maar voor die speciale dag kan het vaak wel. Een trouwauto huren kan een erg leuke ervaring zijn, om zelf achter het stuur te zitten of om achterin te zitten en de blikken van voorbijgangers te zien. Het is allebei even leuk om te doen als je een trouwauto huren. Je kunt natuurlijk kiezen voor hele moderne nieuwe sportauto’s, maar klassiekers zijn ook altijd erg statisch om mee aan te komen voor dat jullie het jawoord geven aan elkaar. Ook vooraf of achteraf de bruiloft kunnen er mooie foto’s worden gemaakt die je voor eeuwig kunt koesteren samen met je partner. Veel mensen maken blikjes vast achter de auto, van oorsprong komt dit van bijgeloof om kwade geesten weg te drijven van het bruidspaar en zo meer geluk te creëren als ze wegrijden.

Laat je zorgen wegnemen

Afgezien van dat het een enorm leuke ervaring is om in een super luxe trouwauto huren te mogen rijden, is het ook erg handig om vervoer geregeld te hebben zodat je je geen zorgen hoeft te maken om op tijd aan te kunnen komen op je bruiloft. Ook wanneer je een trouwauto huren met een chauffeur erbij neemt dit nog meer zorgen weg. Als je er dan voor kiest om ook je fotograaf mee te nemen kan de chauffeur meehelpen met het uitkiezen van speciale locaties. Vaak hebben ze hier wel ervaring mee en kunnen ze je de perfecte trouwfoto’s laten maken. Wanneer je dit allemaal nog zelf moet gaan bedenken en er naartoe moet rijden kost dit een hoop stress waar je eigenlijk helemaal niet op zit te wachten op je trouwdag. Laat je overal zorgeloos heen rijden met een drankje erbij en neem je rust samen met je partner.

Gerelateerde berichten

Over ons

Wil je meer weten over alles wat te maken heeft met je passie: de bolide van je dromen die je hebt of nog gaat kopen? We´ll hook you up with some great content!

Contactgegevens

Via info @ veterancar.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden